Playing with make-up stuff

12/17/2015 09:27:00 pm Unknown 2 Comments


Assalamualaikum and hello reader!
Honestly im not a make-up person. everytime bila keluar jalan-jalan or kenduri or mana-mana je i just wear simple make up like mascara and lipstick/lipgloss. semakin membesar ni semakin nak bermanja dengan make-up haha its that normal? ;)
I do love watching famous youtuber doing what's in their bag, room tour and etc. Especially make-up tutorial. aku suka tengok skill youtuber tu, like a professional make-up artist! Jealous plus insecure eventho dorang still 15 or something. Maybe dorang memang purely pandai make-up or memang join class make-up ke macam mana? hahaha.
 
Terdetik dalam hati nak try ikut cara youtubers ni semua make-up, but sometime harapan punah sebab produk yg dorang guna mostly branded, high dan takde kat Malaysia huhu. after that, aku hanya mampu tengok dengan penuh harapan hahah.




haa tu dia kak jemah kita berdandan hahaha, a little bit comot and messy but at least im trying right? haha. Ala-ala smokey eye but tak jadi je aku tengok lol.

p/s ; eyebag + filter + belakang langsir : good combination agagaga

2 Alien's:

Ashken Istar said...

ikr! i pun suka tgk youtubers luar negara buat makeup tuto, diy and others! sometimes diorang buat videos pun dapat income ):

Ashken Istar // huhu kita je mereput tunggu duit jatuh dari langit :(