Question Tag 1.0

12/22/2015 05:18:00 pm Unknown 5 Comments




Assalamualaikum and hey readers!


first of all thanks to Ashken sebab tag dekat kita. Boleh dikatakan terharu juga sebab ada orang sudi tag kita uhuks uhuks. sab tak tahu nak panggil nama apa and macam mana nak pronounce nama awak huhu. Actually sab dah lama perhati benda ni makin berleluasa kat blog, seronok ya korang? hahaha gurau jewp. Sementara bulan ni tengah free, kita berjimba lah sampai lebam! *joget*
soalan dia berbentuk *ceh skema gila ;
  • What are you wearing?
  • How old are you?
  • Favorite quotes?
  • Favorite song?
  • Favorite piece of jewelry?
  • What instruments do you play?
  • The book you're currently reading?
  • Someone you miss?
  • The relationship between you and the person you last texted?
  • Who should answer these questions next?

1) What are you wearing?

of course lah baju haha! just t-shirt TMD and seluar panjang je *dok rumah je biar selekeh


2) How old are you?

sebelum 17 selepas 15 hehe. #RoadToSPM *nighmare. Kita sebaya lah ashken!


3) Favorite quotes?

"Be a girl with a mind, a woman with attitude and a lady with class" ;)


4) Favorite song?

memori berkasih *jiwang jap. promise, growl and sing for you by EXO ❤


5) Favorite piece of jewelry?

bracelet tapi tak selalu pakai hehe.


6) What instruments do you play?

all of them except rock yg jerit cam orang gila tu.


7) The book you're currently reading?

buku sekolah ;(


8) Someone you miss?

no one except Rasulullah s.a.w :) *sejuk perut ibu yg pregnant tu


9) The relationship between you and the person you last texted?

best friends!


10) Who should answer these questions next?

orang lah takkan kucing hahaha gurau jewp. of course bloggers yg bakal ditag.


memberangsangkan tak jawapannya? hehe semua dah kan. and know sab pulak bagi soalan. Rasanya followers sab semua dah buat kan? entah. but if taknak jawab pun takpa tak kisah *pasrah. soalan bukan 100% by me sebab kebuntukan idea hoho.


  • Favorite blog?
  • Apa pandangan awak tentang blog sab?
  • Selalu active blog pukul berapa?
  • Ambil aliran/kos apa?
  • Describe yourself?
  • What the last thing you bought?
  • What is your middle name?
  • When was the last time you cried?
  • Are you in relationship?
  • Have you ever been out of the country, if so how many times?

Congrats sebab di-tag :D

5 Alien's:

Nur Fatihah said...

Thnkyou sbb tag akak. Haha akak sgt lah kenn, haha nnt saya jawab eh ;3 ni onl guna phone je

Terima kasih sbb tag saya :) Saya akan jwb soalan awk.

Ashken Istar said...

Sab, serius ke awak tag Ashken balik? omg tak perasan pun :p

BELLA LEE said...

Dah jawab dah , jemput singgah

http://missanisnabilah.blogspot.com/2015/12/dan-dirimu-pula-yang-keempat.html

done answer your questions. here, http://nsumairah.blogspot.my/2016/01/tagging-question-2.html sorry for any mistake. thanks for tagging me ^^