Question Tag 2.0

12/23/2015 05:50:00 pm Unknown 3 Comments


Assalamualaikum and hello readers!
lagi sekali entry pasal question tag, mohon tak benci okay hoho. thanks to sis Mai ( tak macam tua ke sebab tua setahun dari kita haha ) sebab tag balik dekat sab, takkan sab nak buat derk je kan? so nak taknak kena jawab juga hehe. so lets start!
ni haa soalan dia yg terKbat ;
  • Sila memperkenal diri anda.
  • Adakah anda berminat untuk mempelajari bahasa asing ? Senaraikan. 
  • Negara manakah yang anda ingin merantau ?
  • Apakah pengalaman yang paling menakutkan dalam hidup anda ?
  • Adakah anda suka membaca novel ?
  • Novel apa yang paling best untuk dibaca?
  • laman web mana yang boleh tengok movie online ? hehe
  • Apakah hobi anda ?
  • Cuba teka lagu "Welcome to duloc such a perfect town, here we have some rules, 
  • let us lay them down.." dalam movie apa ? Hahaha
  • Apa makanan kegemaran anda dan kenapa?

1) Sila memperkenal diri anda.

okay ni nak suruh sab cerita A sampai Z ke? huhu. nama penuh nur sabrina natasha, mostly kawan panggil binott or saby je. baru 16 *muda kan?  Im a part of ictsasteronomi student. Apa benda tu? haha bukan astronomi tapi aliran kat sekolah ict, sastera and ekonomi asas :) em nak cakap apa lagi ni? rasanya boleh tengok kat about kot.


2) Adakah anda berminat untuk mempelajari bahasa asing? Senaraikan

yeah.
i) bahasa ibunda kita, melayu.
ii) English
iii) bahasa arab *dah lama tinggalkan since f1 haha
iv) Korea


3) Negara manakah yang anda ingin merantau?

Mekkah, Korea, Australia


4) Apakah pengalaman yang paling menakutkan dalam hidup anda?

setakat ni handphone jatuh longkang yg sadis kerana kecuaian sab sendiri uhuks uhuks *mohon simpati* ( pengalaman ke tu? )


5) Adakah anda suka membaca novel?

absolutely yes bila mood rajin turns on!


6) Laman web mana yang boleh tengok movie online ? hehe

sab tak pasti lah. selalunya sab type je kat google nanti dia keluar lah hehe.


7) Apakah hobi anda ?

cari benda nak buat kalau bosan, like hias buku ke buat doodle ke.


8) Cuba teka lagu "Welcome to duloc such a perfect town, here we have some rules, 

nak search google boleh? sab tak tahu lah hehehe.


9) Let us lay them down.." dalam movie apa ? Hahaha

mashaallah soalan apa ni sis, hahaha


10) Apa makanan kegemaran anda dan kenapa?

masakan ibu sebab ori from air tangan ibu even sesimple makanan tu huhu.


p/s : tak nak dah tag orang lain, nanti orang marah hahah. tu je kan? :)

3 Alien's:

Hahahah thanks sab sebab jawab :'D alamak ada salah dot dekat soalan lah. hhuhu. nasib baik perasaan. huhuhu

Sarah lalala said...

you've been tagged :)

http://messarah.blogspot.my/2015/12/9-questions-for-list-of-bloggerss.html

acu yuhan said...

hi nice sharing done folo, folo me back ;)