Frustating week

8/26/2016 09:58:00 pm Unknown 2 Comments


Assalamualaikum and hi chingu's!
It takes so long time to comeback. so tak termampu den nak kemas habuk blogs ni yg telah lama berkurun haha. First of all, im sorry sebab memang dah lama tak berblogging macam zaman muda-mudi dulu. nak katakan ada je masa tapi tak terguna untuk blog. By the way, sab baru je habis TRIAL harini setelah 2 weeks mengharungi liku-liku kepayahan and now i regret sebab careless sangat dekat paper! *okay rasa nak nangis but what can we do kan? Tawakal jelah setelah berusaha. *ayat sedapkan hati ;D


alo sis beeha kita meluahkan rasa kesedihan dia huhu, sorry sangat takda entry yg latest.orang tukar design blog baru pun tak sempat nak stalk and blogwalking. okay lepas ni sab cuba rajin berblog untuk kepuasan readers *ceh

Frustating week? memang. a lot of problems stuck in my otak and hati. bertubi-tubi masalah datang dalam satu minggu, bayangkan? dengan exam tak habis lagi. But for me, tu semua settle kat rumah and tak terbawa-bawa ke sekolah and ya i survive it well! *proud. As student or orang yg kerja pun, tak perlu campur adukkan masalah dalam sekolah or office. Do not blame yourself.

Now, entry yang nak ditype telah dilistkan dalam draft so stay tune ;) tapi im not sure bila nak updatenya haha! okay sampai sini je entry for today, see you on next entry! xoxo

P/S : currently playing demi cinta by ezad lazim *layan jiwa sat ♫♩♪

2 Alien's:

Nurul Aini said...

woww cantiknya vieww :D
follow sini #97
follow back and keep in touch :D

Eyqa Zq said...

Naisnya.
Pernah jga dulu ikut kem motivasi anjuran skolah 4 hari 3 malam. sampai kat asrama lepas maghrib all of us tertido till subuh esok hari. --' we are so tired that day. lols. nasib habis kem on saturday, so sunday bleh lagi rehat sebentar.