Hello 2017?

2/20/2017 09:28:00 pm Unknown 2 Comments





Salam and Hi!


Asal dah lama tak on je update benda macam ni haha! It's take 2 months juga lah nak dapat balik feeling menulis blog ni ataupun memang enjoy holiday lepas spm? huhu. Actually tak kemana pun sab ni, duduk rumah mereput. and to be honest sab masih penganggur berjaya, bukan apa setiap kali pergi cari job je dah full so kita tunggu jelah akhir bulan ni.
Rezeki Allah itu luas, bersabarlah :)

Rasanya memang dah terlambat gila gila nak wish happy new year hahah! sedar sedar dah bulan 2 dah pun and ini first entry untuk tahun 2017. bukan taknak berblogging dah tapi sab sendiri tak tahu macam mana nak prevent rasa malas menulis ni *aduh. So tutup buku lama, bukak lembaran baru, same goes to rupa blog ni. Sab fikir nak tukar sikit design blog ni jadi sofistikated-simple-minimalist sikit, the pinkiness dalam blog ni pun kena kurengkan sebab sab rasa readers or pengunjung blog ni pun bukan semuanya girls or yg minat warna pink right? and i think bukan semua benda nampak nice dengan pink? only certain thing lah eventhough i love pink.



ni dia old design.

At first tadi memang geram sebab benda yg kita edit tak keluar kat preview. setelah sekian lama meng-edit tiba-tiba sab realize........ oh only some part je yg hanya muncul dekat preview tu haha! ingatkan apa lah, dia punya rasa sampai nak stop buat and fikir lagi. Nampak sangatlah dah lama tak bermanja dengan coding ni.
SALAM 24 HARI LAGI ( 16 March )

Petanda apakah itu? hahah result SPM weh! fuhh nervous tapi takut dia tak sampai lagi untill a couples day before hari diumumkan. to my parents = Walau apa pun resultnya, akak dah buat the best dengan segala usaha jiwa raga akak. Doa, redha and tawakal je.

Dan sedar tak sedar juga dah 4 tahun sab berada dalam dunia blogging! Woww happy anniversary to my bloggie! Even tak se-aktif and tak menonjol sangat, sab enjoy and happy learning sepanjang berblogging ni, ada juga internet friend kan? :)

p/s : In shaa Allah lepasni bersikap rajin sikit nak berblogging/blogwalking ni. Have a nice day xx

2 Alien's:

Eyqa Zq said...

Happy new year! masi blum terlambat lg. new year kan setahun. hahaha.

// @ Eyqa Zq thankyou eyqa :)) hehe.