Randomness #1

4/12/2017 04:43:00 pm Unknown 0 Comments





Salam and Hi!

It's been awhile since sab membawa diri meninggalkan blog tercinta, haha! Bukan tak sayang blog lagi tapi sab just a lil busy since dah bekerja ni takda masa sangat nak blogwalking-stalk-update blog, if apply cuti pun belum tentu ada masa kot nak singgah sini jap? huhu.

Bila throwback balik last update blog masa join Lazada Contest tu (takde rezeki so post tu dah delete) 23/3? Sekarang dah 12/4, almost 3 minggu tak on blog! kesian dyonut siapalah teman dia masa ketiadaan sab uhuk uhuk.

Untuk tidak terus menyepikan diri+mengulangi sikap malas macam dulu sab update lah sikit coretan ni supaya korang still tahu yg sab wujud sebenarnya huhu. Takde yg menarik sebenarnya untuk dicoretkan tapi adalah sikit *janji ada okay.

Hampir sebulan juga Aisyah (my bff) tak contact Teha and I sebab dia sekarang mengikuti program PLKN, unfortunately dia tak bawak phone ekoran drpd kerosakan phone dia. Agak sunyi juga group whatsapp kitaorang selama 60 hari ketiadaaan dia. Atleast dia boleh buang tabiat ketagih main phone 24 jam, haha! So lagi sebulan je lagi untuk have fun kat sana ye ecah! ( we all tunggu kau balik )

Hari-hari routine sama, kadang bosan jugak kan. Bila lah prince charming nak datang? haha! *berangan je, study first. Permohonan UPU online pun dah tutup, sab hanya berserah kepada Allah atas rezeki yg akan diberikan in shaa Allah. #Doayangbaikbaik ⚘ 

P/S: dah banyak kali draft post ni, so tadaaaaa! Have a nice day gais, happy working-happy stu(Dying) :))

0 Alien's: