End of Semester 1

1/05/2018 11:28:00 pm Sabrina Natasha 1 Comments




Salam & Hi guys!

It's been 5 month i'm not blogging anything. Tapi tu semua bukan benda baru buat sab yg jenis malas nak bukak blog haha! Sedar tak sedar selama 5 bulan tak online blog ni sab dah habis pengajian untuk penggal/semester 1. 

Alhamdulillah everything went well in STPM penggal 1 examination november ago eventhough nak melaluinya sangat berliku-liku huhuhu *fake laugh*

Another 2 weeks left untuk berfoya-foya dan bermalas-malasan sebab habis je cuti kena hadap buku everyday, hadap homework, kerja khusus, exam. I guess next year will be the tough year to me?

I'm not promise akan update blog  even one post a month but i'll try. But, don't worry sab masih aktif. Still baca chat korang dekat cbox.

Thank you to those yg still blogwalking and follow blog sab! I appreciate it ❤ *send virtual hug. Ada masa sab blogwalking balik.

Kalini sab nak belanja gambar masa penggal 1 okay? ;)

Members of L6K5 #Classmates #Coursemate



Another class pics








K5 girls with cikgu kelas and MUET's teacher.


During raya celebration. Rumah Terbuka Aidilfitri #kt6pj




Hari Pengguna






A week before STPM exam.

1 Alien's:

Raydah said...

i kinda miss my study days. may u have a great year ahead